Het initiatief steunen

Bij voorbaat dank! 

Deel uitmaken van het kernteam

Het kernteam bestaat uit mensen die de denktank-teams begeleiden. Zij helpen mee bij het formuleren en afbakenen van de vraag met de organisatie die de vraag stelt. Zij begeleiden daarna het proces waarin het denktank-team aan de gang gaat. Zij structureren het, zorgen dat er tussentijdse evaluaties van het proces en de gedachteontwikkeling zijn, zij houden het team aan deadlines en zij onderhouden het contact met het centrale bureau van Pressure Cooking Corona. Natuurlijk zijn zij ook bij de presentatie van de resultaten. Het kan zijn dat er zich ook nog ander werk aandient, ook dan is alle hulp meer dan welkom. Je kan je hieronder aanmelden.

Belangeloze bijdrage

Bij Pressure Cooking Corona draagt iedereen belangeloos bij. Maar wij maken natuurlijk wel kosten. Wij sturen de organisaties die bij ons komen met vragen geen factuur, maar vragen ze om een bedrag te doneren dat zij in overeenstemming vinden met de waarde van het werk dat de denktank-teams doen. 

Daarnaast kunnen wij alle donaties natuurlijk heel goed gebruiken. Doneren kan via deze link. Alle beetjes helpen, dus wij zijn overal blij mee. Bedankt!

 
 

Aanmelden

Via dit formulier meld je je aan om deel uit te maken van het kernteam.

Mocht je een vraag of een voorstel hebben, neem dan gerust contact met ons op!

 

Doneren

Via onderstaande knop word je doorverwezen naar onze donatie pagina.

Dit gaat via GetFunded, een betrouwbare organisatie die hierin gespecialiseerd is. Je persoonlijke gegevens en je donatie komen dus op een veilige plek terecht.

Door jouw steun kunnen wij onze kosten dekken, waarvoor hartelijk dank!

 

Heb je een vraag?

Bel ons of laat hier je bericht achter.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Ondersteund door:

© 2020 Pressure Cooking Corona. All rights reserved.